Sara Franzén blir ny Head of Sales!

Hej Sara! Hur känns det att nu ha arbetat ett år på Betalkontroll samt att nyligen tagit dig an rollen som Head of Sales?

Det känns väldigt bra och roligt! Tiden har gått otroligt snabbt. Samtidigt som det känns som att jag började igår, så känns det även betydligt längre än ett år.  

I samband med ett vi växer som företag har jag fått förtroendet att gå in som Head of Sales på bolaget, vilket känns ärofyllt. Jag är väldigt spänd på att se var vi i säljteamet kan ta oss under detta år, ser fram emot att vara en del i utvecklingen. Jag är säker på att vi kommer se en expandering av Betalkontroll, både inom offentlig- och privat sektor. 


Vad har varit roligast under det gångna året?

Det roligaste under året har varit att få möjligheten att lära känna och träffa många nya personer inom branschen. Tillsammans på Betalkontroll har vi lyckats expandera mycket, främst inom offentlig sektor, vilket har varit en rolig resa att vara med på.   

Vad ser du mest fram emot under kommande år? 

Jag ser fram emot att vi ska växa som företag och team, få nya kollegor och överträffa våra mål med många fler nöjda kunder! 

Vem är Sara utanför arbetet?

Sara utanför arbetet skulle nog beskrivas som en ganska lugn tjej. Jag älskar att umgås med mina kompisar, planera resor och jag läser också väldigt många böcker. Annars hittar ni mig ofta på gymmet och på hösten gillar jag att vara ute i svampskogen. Dessutom är det är väldigt roligt att gå på fotboll när det är säsong!  


Har du någon dold talang/något många inte vet om dig?

Oj, svårt! Något som många inte vet om mig är att jag är väldigt matintresserad. Det kan vara allt från att testa nya restauranger runt om i världen, men också att stå timmar i köket för att få till de bästa smakkombinationerna. Dessvärre har jag nog ingen dold talang, men jag har under flera år spelat ishockey vilket många inte vet om.