Om oss

Betalkontroll™ hjälper flera av Sveriges största företag att öka och effektivisera det dagliga arbetet med internkontroll i hela processen från inköp till betalning.

Automatiserad internkontroll för att skapa ordning i transaktionsflödet och trygghet i era affärer

Efter att under de senaste 10 åren arbetat med transaktionsanalyser för att kvalitetssäkra processer inom inköp till betalning kan vi tyvärr konstatera att mycket kan gå fel. Felaktiga betalningar, interna- och externa bedrägerier leder ofta till stor ekonomisk skada för företag. I takt med att processer inom ekonomi och inköp automatiseras och systematiseras allt mer ökar också kraven på internkontroll för att garantera en fortsatt hög kvalitet i transaktionsflödet.

Vi har sett ett behov hos företag och organisationer att i realtid kunna få indikationer på felaktigheter i betalningsfilen, att kunna agera innan skadan är skedd. Men även möjlighet att proaktivt kvalitetssäkra nya leverantörer för att känna trygghet i en kommande affärsrelation. Där föddes idén om att skapa marknadens bästa tjänst för ökad ekonomisk internkontroll i realtid. Vi valde att kalla vår tjänst Betalkontroll™.
Resultatet blev en unik tjänst för ekonomisk internkontroll, där det förutom analys av betalfilen även ingår stöd för att kontrollera att nya leverantörer lever upp till Era unika krav på en affärsrelation, att gjorda inköp lever upp till Er inköpspolicy, samt stöd för bevakning i realtid av Era leverantörer. Allt för att skapa ordning i transaktionsflödet och trygghet i Era affärer.

Välkommen till Betalkontroll™ 😊👍

Testa gratis i 30 dagar!

Gör som flera av Sveriges organisationer inom privat och offentlig sektor och anslut ditt företag till Betalkontroll™

Eller boka en demo